gas & licht

De meeste mensen zitten al jaren bij dezelfde energiemaatschappij. Op zich is daar helemaal niks mis mee maar u laat zo wel veel geld liggen. Save Advies is gespecialiseerd in het vergelijken van de energiekosten en kan zo voor u de beste deal bedingen.

Op de prijs van gas en stroom valt al snel 5 a 10% te besparen en ook op de vaste leveringskosten kunt u in veel gevallen flink goedkoper uit zijn. Samen met een overstapbonus kan dit u al snel € 250 aan voordeel opleveren! Save Advies maakt geheel vrijblijvend en kosteloos een berekening voor u hoeveel u precies kunt besparen.

Nieuwe klanten leveren energiemaatschappijen veel geld op en daarom bieden zij hoge bonussen indien u naar hen overstapt. Zelfs als u vastzit aan een meerjarig contract, is een overstap in de meeste gevallen nog steeds lucratief. U betaalt dan wel een boete, maar dit weegt niet op tegen het te behalen voordeel. Ook indien u bij dezelfde energieleverancier wilt blijven, kunnen er aantrekkelijke alternatieven zijn. Ook nemen wij vanzelfsprekend uw wensen met betrekking tot groene energie in onze berekening mee.

Uw energierekening (gas en licht) is opgebouwd uit een aantal onderdelen:

  • prijs per kWh voor stroom
  • prijs per m3 voor gas
  • netbeheerkosten
  • vaste leveringskosten

Op uw nota staan al deze gegevens gespecificeerd, echter vaak zeer onoverzichtelijk. Wij maken uw huidige kosten op een duidelijke manier inzichtelijk en zetten dit af tegen het nieuwe voorstel. Op deze manier ziet u exact wat uw besparing kan zijn.

Verzekeraars werken op basis van provisie. Energiemaatschappijen doen dit niet. Voor het uitvoeren van ons advies, vragen wij daarom een kleine vergoeding. Indien u uw verzekeringen ook door ons laat regelen, is het uitvoeren van uw “energie”advies helemaal gratis!