Jack van de Klundert

Mijn naam is Jack van de Klundert en ik ben uw adviseur en tevens oprichter van Save Advies.

Na mijn studie HEAO Commerciële Economie aan de HZ te Vlissingen ben ik bij de Rabobank aan de slag gegaan. In de eerste 2 jaar heb ik in Hoogerheide als commerciële binnendienst Financieel Advies gewerkt. Hier ben ik in contact gekomen met de meeste financiële producten, waaronder verzekeringen, beleggingen en hypotheken. In de 2 volgende jaren heb ik mij in beleggingen gespecialiseerd wat resulteerde in een functie als Beleggingsadviseur in Putte.

Na mijn Rabobank periode ben ik bij Neckermann.com als analist begonnen, waar ik ruim 11 jaar gewerkt heb. In deze functie heb ik heel veel geleerd omtrent het maken van complexe analyses en het opstellen van heldere rapportages. Na mijn Neckermann periode ben ik nog 2 jaar werkzaam geweest bij Pabo als commercieel controller.

Het ligt in mijn aard om altijd de beste prijs / kwaliteit verhouding te zoeken. Zo ook wat betreft de grote uitgaven, zoals schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en energie uitgaven (gas & licht). Om deze besparingen ook voor anderen te kunnen realiseren heb ik het laatste jaar een aantal studies opgepakt. Na het behalen van de nodige wft examens:
* wft schadeverzekeringen
* wft zorgverzekeringen
* wft vermogen
* wft hypothecair krediet
en het verkrijgen van mijn AFM vergunning staat niets mij meer in de weg om ook u van adviezen te voorzien!

Door mijn samenwerking met Voogd & Voogd kan ik ook alle verzekeringen (schade en zorg) voor u afsluiten en de eventuele schadeafhandeling voor u regelen! Ook de overstap naar een andere energieleverancier wordt helemaal door mij afgehandeld.
Voor zowel de verzekeringen als de energie zijn wij geheel onafhankelijk en kunnen daarom de beste deal voor u bedingen!

De opgedane werkervaring, de drang om altijd de beste prijs / kwaliteit te vinden en de gerealiseerde vakstudies, maakt dat ik voor u een professionele partner ben. Beter nog, een professionele partner die ook nog eens honderden euro’s per jaar voor u kan besparen!!