verzekeringen

Geld besparen op uw verzekeringen maar toch de gewenste dekking hebben? Er is meer mogelijk dan u denkt! Wij zoeken het graag voor u uit.

Velen vinden verzekeringen ingewikkeld of saai en kijken er jaren niet naar om. Toch kan het heel lucratief zijn om er even aandacht aan te besteden. Afhankelijk van uw situatie, kan een nieuwe offerte een besparing van wel € 200 per jaar opleveren!!! Save Advies maakt geheel vrijblijvend en gratis een berekening voor u hoeveel u precies kunt besparen!

Mensen verzekeren zich tegen onzekere voorvallen, zoals brand, ziekte en ongelukken. Iedereen bepaalt voor zichzelf wat voor risico hij wil (en natuurlijk kan) lopen. Hoe meer u verzekert, hoe minder risico u loopt maar hoe meer u maandelijks kwijt bent aan premies. Save Advies helpt u om hier een goed evenwicht in te vinden, zodat u niet teveel betaalt maar wel verzekerd bent zoals u het wilt.

Overstappen werkt snel en eenvoudig. Wij zorgen voor de opzegging van uw oude verzekeringen en zorgen er ook voor dat uw nieuwe verzekeringen aansluitend ingaan. Indien uw verzekeringen al meer dan 1 jaar lopen, is de opzegtermijn maximaal 30 dagen. Maar ook dat zoeken wij allemaal voor u uit.

Save Advies heeft een groot pakket aan verzekeraars in portefeuille zodat wij voor iedereen een passend alternatief kunnen bieden.
Verzekeraars werken op basis van provisie, waaruit wij onze inkomsten halen. U hoeft daarom voor de uitvoering van het advies niets aan ons te betalen.

Allianz