zorgverzekering

Velen zitten sinds jaar en dag bij dezelfde zorgverzekeraar en kijken niet verder rond. Jammer, want overstappen kan u zo maar een grote besparing opleveren!  Wij zoeken voor u uit welke zorgverzekering het beste bij u past qua dekking en premie.

Een nieuwe offerte van uw zorgverzekering kan u zo maar € 200 en meer per jaar aan voordeel opleveren!!
Save Advies maakt geheel vrijblijvend en kosteloos een berekening voor u hoeveel u precies kunt besparen.

Wij hebben een aantal zorgverzekeraars in onze portefeuille waarvoor wij extra kortingen kunnen aanbieden. Dit geldt zowel voor de basisverzekering als de aanvullende verzekeringen, waardoor deze zorgverzekeringen prijstechnisch zeer interessant voor u kunnen zijn.
Overstappen kost u niets. De gecontracteerde zorgverzekeraars werken op basis van provisie, waaruit wij onze inkomsten genereren.

Iedere inwoner van Nederland is verplicht verzekerd voor ziektekosten. De basisverzekering is verplicht en de inhoud en dekking wordt door de overheid vastgesteld. Wilt u extra verzekerd zijn (bijvoorbeeld fysiotherapie of tandarts), dan kunt u kiezen om een aanvullende verzekering af te sluiten. Deze pakketten worden, in tegenstelling tot de basisverzekering, geheel door de verzekeraar zelf bepaald. Het vergelijken van aanvullende pakketten bij verschillende verzekeraars is om deze reden een ingewikkelde zaak.

Jaarlijks stijgen de premies en het eigen risico van uw zorgverzekering. Er zijn veel verschillende zorgverzekeraars met een veelvoud aan pakketten. Save Advies biedt u hulp bij het vinden van de verzekering met de beste prijs / kwaliteit verhouding, rekening houdend met uw specifieke wensen.

De premies voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering lopen per verzekeraar nogal uiteen. Het loont dus zeker de moeite om u hierin te verdiepen. Save Advies neemt deze taak graag voor u uit handen.